Tuesday, June 13, 2017

Final

Assalamualaikum


I'll be having my final today. Doakan yang baik-baik. Semoga Allah mengilhamkan pada kita untuk menjawab dengan tepat in shaa Allah. 


Tak kisah lah soalan susah, atau kita tak sempat baca benda tu, atau kita tak berapa sihat pada hari tu or any other difficulties that you're facing through masa nak exam, just...hadirkan perasaan yang Allah ada bersama- sama dengan kita. It helps to reduce our stress, like a lot! Sebab kita tahu there's nothing yang boleh ubah apa yang Allah nak bagi pada kita. Despite what's our condition at that time. 


In shaa Allah apa apa pun yang kita dapat; mahu yang kita suka atau tidak suka semoga kita dapat berlapang dada


Hasbunallah wa ni'mal wakil 💖




*Doakan saya dan kawan kawan lain dapat naik tahun dengan jayanya in shaa Allah