Monday, March 7, 2016

SH


Assalamualaikum


Persahabatan yang indah itu bila kita bersahabat kerana Dia, yang bersama-sama kita di jalan yang sama, yang bersama-sama kita untuk bantu kita even just by lending their ears and shoulders, yang bergaduh tapi 2 saat lepastu dah baik semula Hahahaha

I may not be a good friend for you guys, but surely I'll do my best to be one ^^


Semoga "HARI ITU" menjadi titik tolak untuk kita sama-sama mengorak langkah untuk lebih kehadapan. 















*memang penuh lah kan muka aku, since I'm the one yang pegang monopod tu*





And, this one is one of the best photos of us :'D



Aku tahu apa yang dah dipertanggungjawabkan pada kita itu berat, tapi apa yang dihujungnya itu sesuatu yang sangat bernilai dan memerlukan pengorbanan kita. Jadi, jadikan itu kekuatan untuk kita usaha sehingga semaksimanya.

47:7


Aku tahu persahabatan itu tak selalu indah, sentiasa diuji.....tapi semoga ujian itulah yang menguatkan kita, ok? 


Senyum :)